Algemene voorwaarden Quadratum – voor business

PRAKTISCHE INFO

Adres en contact:

Vakantiehuis Quadratum
Kloosterberg 16
9550 Herzele (Steenhuize)

Kristien De Waele
+32 479 99 50 17
kristien@quadratum1769.be

AANKOMST EN VERTREK

Check-in en check-out:

Maandag na 14u00 inchecken
Vrijdag voor 11u00 uitchecken
Andere weekdagen flexibel

Indien mogelijk kunnen deze uren aangepast worden op verzoek.

Aankomst:

We vragen een halfuur voor aankomst en vertrek een seintje te geven, want we verwelkomen jullie liefst persoonlijk. Jullie ontvangen een toegangscode voor het huis.

Parkeren:

Op het dorpsplein zijn er voldoende parkeerplaatsen, in- en uitladen kan via de voordeur of via de poort (ingang Korrestraat). Parkeren aan de straat is niet toegestaan.

HUISREGLEMENT

Het huren van onze woning betekent het volgende:

  • De huurder bevestigt een overeenkomst te hebben voor verhuring van maximaal 22 personen.
  • De vakantiewoning zal niet onderverhuurd worden.
  • Er zijn geen huisdieren toegelaten, met uitzondering van assistentiehonden indien voorafgaand doorgegeven aan de verhuurder.
  • De hoofdhuurder is aansprakelijk voor het feit dat roken niet is toegelaten in de gehele woning. In de tuin dienen sigarettenpeuken in de voorziene asbakken terecht te komen.
  • Jullie begrijpen dat we voor onze fijne buren vragen om geen overmatig lawaai te maken na 22u.
  • Jullie maken van onze vakantiewoning gebruik als een goede huisvader/moeder en de hoofdhuurder verantwoordelijk is, ook voor de andere huurders.
  • De check-out tijden dienen gerespecteerd te worden.

In geval 1 of meerdere van bovenstaande punten niet nageleefd worden, behoudt de verhuurder zich het recht de huurprijs aan te passen, de waarborgsom in te houden of de overeenkomst als ontbonden te beschouwen.

We vragen jullie ook om geen ruimten of kasten te openen die met een sleutel afgesloten zijn en dus voor privédoeleinden bestemd zijn.

Wij respecteren jullie privacy, het eventueel betreden van de woning of tuin voor noodzakelijke herstellingen, e.d., zullen we vooraf melden.

Ons vakantiehuis is bedoeld om zoveel mogelijk mensen te laten genieten, heb dan ook respect voor de woning, het meubilair en de tuin.

EVENTUELE KLACHTEN

Indien jullie – ondanks onze inzet om jullie een fantastisch verblijf te bezorgen – gebreken of problemen vaststellen, signaleer dit dan meteen bij aankomst en uiterlijk binnen 24 uur, zodat jullie aan het eind van het verblijf niet aansprakelijk gesteld worden. We nemen elke klacht in behandeling en proberen ze na overleg eerst ter plaatse op te lossen of zoeken een passende oplossing.

EVENTUELE BESCHADIGINGEN OF VERLIES

Indien jullie ongewild schade hebben aangebracht aan materiaal, meubilair of het gebouw, dienen jullie dit onmiddellijk aan ons te melden. Als we na vertrek schade of ontbrekend materiaal vaststellen, verwittigen we de hoofdhuurder binnen 24 uur.

Elke beschadiging, verlies of diefstal zal aanleiding geven tot schadevergoeding a rato van de kostprijs voor vervanging of herstelling. Als deze meer is dan de waarborgsom, dient de hoofdhuurder de bijkomende kost te betalen.

AANSPRAKELIJKHEID

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid t.o.v. de huurders voor eventuele ongevallen, lichamelijke letsels die jullie overkomen in het vakantiehuis, materiële schade aan jullie bezittingen, verlies of diefstal van jullie goederen, e.d., dit alles tijdens het verblijf.

De huurder dient verzekerd te zijn voor schade aan derden (burgerlijk aansprakelijkheidsverzekering – familiale verzekering).

De eigenaar kan niet aansprakelijkheid gesteld worden voor schade of problemen die ontstaan door storingen bij nutsvoorzieningen, stakingen, rampen van allerlei aard, geweldplegingen, e.d.

Jullie kunnen gratis gebruik maken van WiFi in ons vakantiehuis, maar denk aan de gangbare gebruiksvoorwaarden voor netwerkgebruikers. Wij zijn niet aansprakelijk voor alle handelingen op het internet en gedragingen die illegaal, bedreigend of lasterlijk zijn.

Meer info?
Bel +32 479 99 50 17 of mail ons 

VAKANTIEHUIS

Bijzonder logeren

BUSINESS

Vergaderen in stijl